Λίγα λόγια για εμάς

Οι νέοι ένοικοι στο μικρό χώρο στην Καλλιθέα που φιλοξένησε το «Mαγέρικο της Νάγιας» διάλεξαν για όνομά του ένα βοτάνι τυλιγμένο σε θρύλους και τελετουργικά. Πίσω από το «Mandragoras», που άνοιξε μόλις στην οδό Ευαγγελιστρίας, βρίσκονται ο Μάκης Κουτσονίκας, εδώ και πολλά χρόνια σεφ του «Αγορά Select» στα Ιλίσια, και τα αδέρφια του Βασίλης και Ελένη.
Το στύλ παραμένει ίδιο, με χειροποίητο χαρακτήρα, ένα μιξάξ από πέτρα, ξύλο, πλακάκι και μωσαϊκό με ρετρό πνεύμα, κι η ανοιχτή κουζίνα κρατάει ελληνική ρότα φτιάχνοντας φάβα ρεβιθιού με καπνιστό χέλι ή μια σαλάτα με ψητά μήλα, παστέλι,σταφίδες και μανούρι σχάρας, ρίχνοντας βουβαλίσιο καβουρμά με αβγά και ντομάτα στο τηγάνι και συνδυάζοντας ψαρονέφρι σχάρας με ψητά νεροκρέμμυδα Ζακύνθου και πουρέ φουρνιστής πατάτας.
Το ψωμί ψήνεται καθημερίνα εδώ όπως και οι χειροποίητες πίτες.

Λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ και οι τιμές είναι ιδιαίτερα φιλικές.