Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γνωρίστε μας καλύτερα

«Ο Mandragoras θυμίζει αυτά τα ευρωπαϊκά diners, τα οποία ξετρυπώνεις περπατώντας και ανακαλύπτοντας την πόλη, στα οποία αποφασίζεις να καθίσεις και να απολαύσεις τη ζεστή ατμόσφαιρα και τα εμπνευσμένα πιάτα που παρατηρείς να πηγαινοέρχονται στον χώρο. Ρουστίκ στοιχεία, με την πέτρα να συμβιώνει αρμονικά με το μέταλλο και μια open kitchen επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το εστιατόριο βαφτίστηκε το βότανο των μυστών, των γιατρών και των μύθων και μας υποδέχεται με εμπνευσμένη ελληνική κουζίνα, πειραγμένη τόσο-όσο, με πιάτα στα οποία θριαμβεύει η φανατική προσοχή στην πρώτη ύλη και η μπαλατζαρισμένη – σχεδόν αλχημιστική – ισορροπία των στοιχείων.

Ο Μάκης Κουτσονίκας, ένας σεφ με εμπειρία ετών, ενώνει τις δυνάμεις του με τ’ αδέρφια του Βασίλη και Ελένη και επανεφευρίσκει εβδομαδιαία την ελληνική κουζίνα, κάνοντάς την προσιτή, κατανοητή και απλόχερα πεντανόστιμη, χωρίς εξαιρέσεις. Φάβα παντρεμένη με ξερό κρεμμύδι και καπνιστή πέστροφα, σαλάτα με ψητά μήλα, παστέλι, σταφίδες και μανούρι σχάρας ή το σουφλέ μελιτζάνας με φέτα και γραβιέρα συνθέτουν το μενού που προτείνει επιλογές για όλα τα γούστα (με κρεατικά, φρέσκα ζυμαρικά, λαχανικά και ψαριά), που εναλλάσσονται τόσο με την εποχή, όσο και με το τι καλό θα βρεθεί στην αγορά. Το ψωμί κι οι πίτες φτιάχνονται αποκλειστικά in house ενώ οι well-thought ετικέτες της κάβας (με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα) θα ικανοποιήσουν όλες τις οινικές σου προτιμήσεις. Αν πάλι δεν είσαι του κρασιού, είναι δεδομένο ότι μπορείς να απολαύσεις ελληνικά αποστάγματα όπως ρακή, τσίπουρο και ουζάκι. Καιρού επιτρέποντος, ο Mandragoras επεκτείνεται με τραπέζια στην πλατεία, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό Αθήνας-γειτονιάς, στην καρδιά της Καλλιθέας».

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και επειδή η στήριξη σας καθημερινά είναι μεγάλη, προς αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε κάντε την κράτηση σας.

ΚΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

Εμπιστευτείτε μας για τη φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης. Ο Mandragoras είναι ένας μοναδικός και ζεστός χώρος που μπορεί να γίνει το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας.